Національна асоціація кредитних спілок України
головна сторінка
річні загальні збори ОКС НАКСУ
члени ОКС НАКСУ
основні принципи діяльності
умови членства
правила надання фінансових послуг
органи управління
контактна інформація та реквізити
звітність та аудит за 2022 рік
звітність та аудит за 2021 рік
звітність та аудит за 2020 рік
звітність та аудит за 2019 рік
звітність та аудит за 2018 рік
звітність та аудит за 2017 рік
звітність та аудит за 2016 рік
звітність та аудит за 2015 рік
звітність та аудит за 2014 рік
звітність та аудит за 2013 рік
звітність та аудит за 2012 рік
звітність та аудит за 2011 рік
 

РІЧНІ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ ЧЛЕНІВ ОКС НАКСУ 2024



ЗАПРОШЕННЯ

Шановні члени ОКС НАКСУ! Інформуємо Вас про те, що на засіданні наглядової ради ОКС НАКСУ, яке відбулося 02 травня 2024 року, серед питань порядку денного розглядалось питання про скликання річних загальних зборів членів ОКС НАКСУ. Після обговорення цього питання було прийнято рішення провести річні загальні збори членів ОКС НАКСУ 06 червня 2024 року із визначенням формою/способом проведення загальних зборів дистанційне проведення загальних зборів членів ОКС НАКСУ у режимі відеоконференції, яка розпочнеться з міста Києва о 10.00 годині, із здійсненням голосування шляхом надсилання учасниками загальних зборів членів ОКС НАКСУ свого волевиявлення щодо голосування з питань порядку денного у письмовій формі поштою (заочне голосування) та/або відправлення електронних бюлетенів згідно з вимогами Закону України "Про електронні документи та електронний документообіг" на адреси: вулиця Чорновола, буд. 25, офіс 49, м. Київ, 01135 та oks@unascu.org.ua відповідно.

На розгляд річних загальних зборів членів ОКС НАКСУ пропонується винести наступні питання:

1. Про внесення змін до Статуту Об’єднаної кредитної спілки Національної асоціації кредитних спілок України шляхом викладення його у новій редакції та визначення особи, яка має право представляти Об’єднану кредитну спілку Національної асоціації кредитних спілок України для здійснення реєстраційних дій щодо державної реєстрації змін до статуту.

2. Про затвердження Положення про Наглядову раду Об’єднаної кредитної спілки Національної асоціації кредитних спілок України.

3. Про Положення про правління Об’єднаної кредитної спілки Національної асоціації кредитних спілок України.

4. Заслуховування аудиторського висновку, яким підтверджена річна звітність Об’єднаної кредитної спілки Національної асоціації кредитних спілок України (річна фінансова звітність та звітні дані Об’єднаної кредитної спілки Національної асоціації кредитних спілок України за 2023 рік) та затвердження річної звітності та результатів діяльності (звітності про фінансово-господарську діяльність) Об’єднаної кредитної спілки Національної асоціації кредитних спілок України за 2023 рік.

5. Розгляд Річного звіту Наглядової ради Об’єднаної кредитної спілки Національної асоціації кредитних спілок України за 2023 рік та прийняття рішення за результатами розгляду такого звіту.

6. Про обрання членів Наглядової ради Кредитної спілки Об’єднаної кредитної спілки Національної асоціації кредитних спілок України.

7. Про визнання Порядку розподілу доходу та покриття збитків в Об’єднаній кредитній спілці Національної асоціації кредитних спілок України, затвердженого у новій редакції рішенням загальних зборів членів ОКС НАКСУ (протокол № 19 від 03 липня 2020 року) таким, що втратив чинність.

8. Про розподіл прибутку та покриття збитків ОКС НАКСУ, розподіл нерозподіленого прибутку, що залишається у розпорядженні ОКС НАКСУ за підсумками фінансового року.

Матеріали, необхідні для прийняття рішень з питань порядку денного загальних зборів членів ОКС НАКСУ, включаючи  бюлетень з проектом рішень щодо кожного питання порядку денного для заочного голосування,  розміщені на веб-сайті ОКС НАКСУ за адресою http://www.oks.naksu.org/ на веб-сторінці «річні загальні збори ОКС НАКСУ». 

Реєстрації для участі у загальних зборах членів ОКС НАКСУ розпочнеться 08 травня 2024 року о 10.00, триватиме до 9.30 06 червня 2024 року і здійснюватиметься шляхом реєстрації бюлетенів із волевиявленням членів ОКС НАКСУ, які мають бути надіслані на зазначені вище адреси ОКС НАКСУ до закінчення реєстрації членів ОКС НАКСУ для участі у річних загальних зборів членів ОКС НАКСУ.

Представником кредитної спілки – члена ОКС НАКСУ для участі на річних загальних зборах членів ОКС НАКСУ шляхом волевиявлення у направленому членом ОКС НАКСУ до ОКС НАКСУ бюлетені має право бути особа, яка за своєю посадою представляє інтереси кредитної спілки без довіреності, або особа, яка має належним чином оформлені повноваження підтверджені довіреністю, яка дає такому представнику право представляти члена ОКС НАКСУ у цих річних загальних зборах членів ОКС НАКСУ і має бути надана до ОКС НАКСУ.

У разі виникнення запитань просимо звертатися за телефонами: (044) 501–1878, 501–1879, або надсилати запити на електронну адресу: oks(at)unascu.org.ua.

 

МАТЕРІАЛИ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ ДОСТУПНІ ЧЛЕНАМ ОКС НАКСУ



ВХІД

Будь ласка введіть логін і пароль щоб увійти в розділ для членів ОКС НАКСУ:

Вхід


 

   
   
Національна асоціація кредитних спілок України